RÓLUNK

Üdvözöllek!

Gyakorló könyvelőként, oktatóként és vizsgázatóként tudom, hogy a TB, BÉR, PSZÜ és MK képzésekhez számtalan könyv készült már különböző megközelítésekből. Ezen az oldalon mérsékelt árakon biztosítunk hozzáférést a szakmához kapcsolódó elméleti anyagokhoz és feladatgyűjteményekhez, melyekből igen nagy terjedelmű mennyiséggel rendelkezünk és folyamatosan bővítjük is.

A közismert feladatgyűjteményeknél számtalanszor látható, hogy a témakörök mindössze egy-egy típusfeladatot mutatnak be, melyek esetében a feladat gyakorlása problémát jelent, hiszen nincs lehetőség egy ugyan olyan feladat megoldására. Ezért előfordulhat, hogy egy ugyan olyan feladattal már csak a záróvizsgán találkoznak a hallgatók.

Mindannyian tudjuk, hogy ebben a szakmában - és természetesen a vizsgán is -  nagyon fontos a feladatokra való gyors "reagálás", az idő megfelelő beosztása, a rutinszerű megoldás, stb ...

Ezért is elengedhetetlen a folyamtos gyakorlás, feladatok megoldása, azok ellenőrzése (megoldások alapján), mely lehetővé teszi, hogy a záróvizsgán ne találkozzon a hallgató ismeretlen feladattal, így nem érheti meglepetés. 

Ezért hoztuk létre tudástárunkat, melyben többszáz bevezető-, gyakorló-, és vizsgarendszerű feladat található.

A törvénymódosítások miatt (melyek az utóbbi időben gyakran év közben válnak hatályossá) tudástárunk is folyamatosan bővül, így soha nem éri el a 100%-os feltöltöttséget. 

Tudástárunkban megtalálhatóak nyomtatványok, szerződésminták, kitöltési útmutatók, segédletek is, melyeknek a már végzett PSZÜ vagy MK képesítéssel rendelkezők is nagy hasznát veszik munkájuk során vagy a mindennapi életben.

Hamarosan a feladatokhoz felkerülnek a hozzájuk tartozó videók is, melyek végigvezetnek a helyes megoldáson.

Eredményes munkát kívánunk!